1-pajcna
01
02
03
04
05

Ob regionalni cesti med Ivančno Gorico in Žužemberkom je v starih časih stal vinotoč, v katerega so radi zavili furmani. Ponosni na svojo stoletno tradicijo smo ohranili freske iz stare gostilne, ki jih je leta 1926 ustvaril popotni umetnik Jug.

Danes vas vabimo, da zavijete v sodobno gostišče s prenočišči, kjer vam bomo ob kozarcu domačega vina postregli jedi slovenske in svetovne kuhinje.

Od torka do petka se lahko vsako dopoldne okrepčate z malico, dnevno nudimo kosila in širok izbor jedi po naročilu, po vaših željah pa pripravimo tudi nepozabno praznovanje posebnega dogodka.

VABLJENI:

- na odlične dnevno sveže sladice: torta Pajčna - pregrešno dobra kombinacija sadja, čokolade in vanilije, sladoledi z vročimi prelivi, različne rezine ...

- na oddih v dolino reke Krke. Naše gostišče je odlično izhodišče za številne športne dejavnosti kakor tudi za krajši počitek ali tedenske počitnice. Nudimo ugodne nočitve z zajtrkom, polpenzionom ali polnim penzionom za družine in pare v prijetno urejenih prenočišči

- organizirajte pri nas poslovna srečanja, team building delavnice in seminarje s projekcijo, brezžičnim internetnim dostopom in ozvočenjem. Nudimo tudi nastanitev za vaše udeležence.

Možnost dodatnih aktivnosti:

- ribarjenje (revir 1, revir 2), več informacij o možnosti ribarjenja, muharjenja najdete na naslednji povezavi - Fly Fishing Slovenia

- raft / kajak / kanu na Krki,

- brezplačna izposoja koles,

- v bližini Dolenjske Toplice

- številne pohodne in kolesarske poti v neokrnjeni naravi (kolesarska pot Spomin na rimsko cesto, pohodna pot Po železarskih poteh na Dvor, stoletna lipa na Valični vasi, Jurčičeva pohodna pot, Baragova pohodna pot)

- izvir reke Krke in dolina reke Krke - znameniti lehnjakovi slapovi

- kulturne in zgodovinske znamenitosti (grad Žužemberk, plavž na Dvoru, kužno znamenje na Valični vasi, cerkev v Žužemberku ...)

 

Kolesarjem in motoristom poleg prenočitve nudimo še varovano garažo za kolesa oz. motorje, možnost sušenja kolesarske opreme, energijsko bogate zajtrke s svežim sadjem in polnozrnatimi kosmiči ter informacije o kolesarskih poteh in servisih v bližini.

Najdete nas tudi na Facebook-u.

POMEMBNO: Za goste, ki so gibalno ovirani (invalidski voziček ...) in mlade družine z otroškimi vožički imamo poseben vhod, da se lahko izognejo stopnicam.

OBVESTILO: Rekonstrukcija regionalne ceste je bila na celotnem odseku Ivančna Gorica - Žužemberk zaključena v letu 2011. Odtlej se do nas pripeljete še hitreje in udobneje. Za pot iz Ljubljane do nas potrebujete 35 minut, iz Novega mesta pa le 30 minut.
Vašega obiska se veselimo:
  • od torka do petka
  • ob sobotah
  • ob nedeljah
  • ob ponedeljkih

od 9.00 do 21.00,
od 9.00 do 23.00,
od 9.00 do 20.00,
zaprto.Za informacije in rezervacije prosimo pokličite na tel. št. 01/78 86 800 ali 041 212 220.
Rezervacije sprejemamo tudi na elektronskem naslovu: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.
 
Martin Murn s.p., Male Rebrce 6, 1303 Zagradec | tel.: +386(0)1/78 86 800 | GSM: +386(0)41/212 220 | e-pošta: na.pajcni@siol.net

design & programing: Abe | prevodi: Jezikovna šola Znam

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.