1-pajcna
zemljevid-400
Gostišče Na Pajčni je iz Ljubljane oddaljeno približno 50 km. Najhitreje pridete do nas, če greste po avtocesti v smeri Novega mesta do Ivančne Gorice. Tam na koncu avtocestnega izvoza zavijete levo v smer proti Žužemberku in nadaljujete še 15 km po regionalni cesti. Gostišče je v vasi Male Rebrce na levi strani, tik ob cesti, parkirate lahko tudi na velikem parkirišču na desni strani ceste.

Od Novega mesta do Pajčne je približno 35 km, najhitrejša pot vodi skozi Stražo, Sotesko in Žužemberk, saj je gostišče od Žužemberka oddaljeno le še štiri kilometre, tokrat bo velika rumena zgradba na desni strani.

Da nas ne bi iskali, si lahko pomagate s spletno stranjo, na kateri je naslov gostišča že vnešen. Vnesite svoj naslov in si oglejte izrisano in izračunano pot do gostišča Na Pajčni.
 
Martin Murn s.p., Male Rebrce 6, 1303 Zagradec | tel.: +386(0)1/78 86 800 | GSM: +386(0)41/212 220 | e-pošta: na.pajcni@siol.net

design & programing: Abe | prevodi: Jezikovna šola Znam

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.