1-pajcna

 

1
2
3
4
5
6
kostanjeva torta
zrebicek_kostanj

Bogata kulinarična ponudba obsega izbrane jedi slovenske kuhinje ter svetovnih kuhinj. Še posebej so priljubljeni omamno dišeči jurčki in mladi kravji sir z žara, gobova in goveja juha, postrvi iz reke Krke, zrezki v slastnih omakah in za sladico hišne palačinke, sladoled z vročim jagodičevjem ter domače sladice.

 

K izbranim jedem prija žlahtna kapljica iz slovenskih vinorodnih pokrajin. Čeprav Dolenjci prisegamo na cviček, vam bomo z veseljem postregli tudi štajerska, primorska in belokranjska vina.

 

Izberete lahko manjšo jedilnico za 35 oseb ali večjo jedilnico za 65 oseb, iz  katere se ponuja čudovit pogled na dolenjsko gričevje z vasicami.

 

Za skupine nad 30 oseb po dogovoru pripravljamo posebne menije s predjedmi, različnimi glavnimi jedmi, prilogami in solato, po želji tudi s sladico.

Za rezervacije se lahko osebno oglasite vsak dan od torka do nedelje, pokličete na tel. številki 01 78 86 800 ali 041 21 22 20 ali nam pošljete elektronsko sporočilo na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .  Priporočamo, da se za osebni pogovor o praznovanju kratko najavite po telefonu, saj se vam tako lahko v miru posvetimo in prisluhnemo vašim željam.

 
Martin Murn s.p., Male Rebrce 6, 1303 Zagradec | tel.: +386(0)1/78 86 800 | GSM: +386(0)41/212 220 | e-pošta: na.pajcni@siol.net

design & programing: Abe | prevodi: Jezikovna šola Znam

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.